Rieten Dakreiniging

Gebo Totaalonderhoud B.V. is de specialist als het gaat om rieten dakreiniging. Wij zijn werkzaam in heel Nederland voor bedrijven en particulieren.

Verleng de levensduur van uw rieten dak aanzienlijk! Doordat algen en mossen zich op het dak nestelen, composteert het rieten dak. Als u te lang wacht met het reinigen van het dak, dan zal het riet vervangen moeten worden. Dit brengt veel kosten met zich mee. Laat daarom het rieten dak vroegtijdig reinigen door Gebo Totaalonderhoud B.V.

De werkwijze voor het reinigen van uw dak

Gebo Totaalonderhoud B.V. werkt volgens een gestructureerd stappenplan. Allereerst wordt het rieten dak van uw woning of pand grondig gereinigd. De algen en het mos worden van het dak verwijderd met behulp van meerdere hogedrukreinigers. Als het dak gereinigd is brengen wij een anti-fouiling laag aan met schuim(anti mos- en algenmiddel), deze trekt zich in de oppervlakte van het riet waardoor vuil en algen zich niet kunnen nestelen. Afhankelijk van uw woonsituatie is het aan te raden om het dak elk jaar opnieuw te voorzien van het anti-fouiling laag. Tijdens onze werkzaamheden maken wij gebruik van een van de twee hoogwerkers, die beide een hoogte van 32 meter kunnen bereiken. Door zijn reikwijdte van 26 meter kunnen wij vrijwel elke klus aan!

Het reinigen van het dak is een meerwaarde voor uw woning 

Er zitten veel voordelen aan het reinigen van uw dak. Bijvoorbeeld dat uw woning of pand na de dakreiniging in waarde zal stijgen. Dit is te danken aan het verbeteren van de uitstraling van uw object, wat goed te zien is bij onze voorgaande projecten.

Wat kost dakreiniging?

De kosten van het reinigen van uw rieten dak worden berekend op basis van de oppervlakte van uw dak. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte voor uw situatie!

Offerte aanvragen